Yoga, Mindfulness, Lezingen

Yoga

Merith van Otterloo van Yoga & Massage studio Goed Voelen uit Apeldoorn: goedvoelenapeldoorn.nl
Geeft op eigen yoga school en extern diverse yoga- en Mindfulness lessen en massages.
Organiseert en mede- organiseert diverse festivals en events.
Eigenaar van de Body & Mind caravan. Een pop up yoga, Mindfulness en massage studio.

☘️ Easy Yoga : rustige yoga les. Toegankelijk voor iedere leeftijd en niveau. Goed voor je souplesse, afvoer afvalstoffen, en stress release. De oefeningen worden ondersteund door de adem. Met aandacht voor Mindfulness.

☘️ Power Flow Yoga: bij power flow yoga draait het om kracht & flexibiliteit, inspanning & ontspanning, balans & stabiliteit. De adem ondersteund de houdingen.
Einde les ook aandacht voor Mindfulness

☘️ Yoga Nidra: wordt ook wel ‘slaap- van de Yogi ’ genoemd. Wordt gebruikt om zowel lichaam als geest voor te bereiden alvorens diepere niveaus van bewustzijn door meditatie op te zoeken.

MIndfullness

Wie is Yvette,
Ik ben van beroep hypnotherapeut maar bovenal een enthousiaste, gedreven zoeker. Ik zocht naar antwoorden op alle levensvragen die je jezelf maar kunt stellen. Die zoektocht ging via boeken, trainingen, reizen en filosoferen. Maar de antwoorden vond ik natuurlijk uiteindelijk in mijzelf.
Ik heb ontdekt dat geluk niet persé het doel is, maar dat we zoeken naar een manier om zelfs als de zaken niet goed lopen er ook nog steeds goed mee om kunnen gaan. Geluk en ongeluk, zwart en wit horen bij het leven. De zwarte kanten van het leven zorgen er juist voor dat we zo intens genieten van de witte kanten van het leven.
Daarnaast geloof ik wel dat wij mensen invloed hebben op ons eigen leven. Mijn overtuiging is zelfs dat wij ons eigen leven creëren en dat we dat doen doordat we (bewust en onbewust) gebruik maken van de wet van de aantrekkingskracht (ook bekend als The Secret of The law of Attraction).
Ogenschijnlijk lijkt die wet vaak niet te werken! Daarom haken zoveel mensen af en roepen ze boos dat het flauwekul is. En zelfs mensen die er wel in geloven merken dat zij nog vaak tegen allerlei obstakels aanlopen en de zaken niet zo gecreëerd worden als zij willen. Dat komt door hun belemmerende overtuigingen. Het Universum reageert immers op de intenties die wij uitdragen.
Ik schrijf hierover in mijn tweede boek en ga hier ook op in tijdens de lezing. En om het allemaal af te maken zal ik tijden een begeleide hypnose sessie jou helpen om een aantal van die belemmerende overtuigingen los te kunnen laten, zodat je daarna wel in staat bent om een jouw dromen gestalte te geven!


Yvette Rooding geeft een transformerende sessie. Een sessie waarin je mentaal, emotioneel, energetisch, fysiek en spiritueel niveau een grote stap maakt. In liefde, je onderneming en je leven. De sessie geeft je meer kracht en meer zelfvertrouwen. En zoals sommigen zeggen, “ Het haalt een sluier weg.

Ps: ik geef ook nog mijn 2e boek (over geluk en manifesteren) gratis weg als cadeau voor een ander. Bij iedere aankoop van mijn boek, krijg jij er een gratis boek erbij! Kun je die weggeven aan iemand die niet kon komen op het festival

Hatha Yoga


“ Apeldoornse Amanda Kraal, 31 jaar startte haar yogareis 5,5 jaar geleden met een klassieke Hatha yoga opleiding. Sindsdien geeft ze iedere dag les in haar studio Happy Yogi. Het klassieke is ergens nog in haar lessen te bespeuren, maar is wat vrijer geworden met een “happy” sausje. Ze organiseert yogaweekenden, begeleidt ze zwangere en hun partners en organiseerde samen met andere een heuse Liefdesmars voor positiviteit. “
“Happy Hatha Flow”
Lekkere luchtige en speelse Hatha Les. Not to serious ! Leuke yoga practise om te genieten van yoga en je lijf te leren kennen en uit te dagen. “

Body Balance

Aranka van Smart Fit geeft Body Balance. Dit is een rustgevende workout, die gefocust is op je body en mind. Je ontwikkelt meer kracht en flexibiliteit en concentratie door de verschillende houdingen die je lichaam aanneemt. In de Body Balance vind je invloeden uit de yoga, Thai, Chi en Pilatus.

Voor meer info zie ook: https://www.smart-fit.nl
‘De Vijf Tibetaantjes’

Altijd jong en energiek door het leven gaan, wie wil die nu niet….en is het mogelijk?

Wel als je, volgens de overlevering van het verhaal van een engels legerofficier, met de vijf Tibetaantjes aan de slag gaat.

Slechts vijf houdingen, 105 ademhalingen en hooguit tien minuten van je dag zijn er voor nodig. Dat valt mee toch?

Fred Trappenburg, die deze oefeningen zelf al ruim 10 jaar doet, gaat je vertellen hoe de vijf Tibetaantjes, die 2500 jaar geleden werden ontwikkeld door Tibetaanse monniken, precies aan het licht zijn gekomen.

Hierna gaat hij de de vijf verschillende houdingen met je doornemen, kijken naar de juiste ademhaling en vertellen welke chakra’s er door worden beïnvloed.

En hierna… wil je ze elke dag gewoon lekker thuis gaan doen, op weg naar een eeuwige jeugd.

Tot zondag 8 september!Natural Healing


Mijn naam is Nikki Nicole. Mijn achtergrond als elite turner en danseres heeft me op jonge leeftijd veel geleerd over discipline, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheid. Toen ik ouder werd, begon ik te werken op verschillende gebieden, zoals detailhandel, horeca, evenementen, sociale projecten, hosting, verkoop en service en andere dingen. Mijn opleiding in toegepaste psychologie heeft me geleid naar het pad dat ik nu bewandel, echt verliefd zijn op het proberen begrijpen van het leven en menselijk gedrag, en uitzoeken hoe we het ten goede kunnen veranderen zodat we ons ware potentieel kunnen waarmaken.

Tijdens de lezing natural healing met essentiële oliën zullen we het hebben over helen en essentiële oliën.

De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: - waarom natuurlijke heling? - wat zijn essentiële oliën en hoe werken ze? - waar kan ik ze voor gebruiken en hoe gebruik ik ze? - wat zijn de voordelen?

Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen.

Wil je je alvast inlezen, dan kun je meer informatie vinden op www.nikkinicoleolyve.com. Tot dan!Workshop Buikdansen


Workshop Buikdansen Sheila Meijers

In oosterse landen is deze dans al eeuwenlang een manier om plezier te maken, om zich te uiten en soepel te blijven. Het is een dans voor vrouwen van elke leeftijd en elk figuur! Kom ook in aanraking met lichaam en gevoel en geniet van je vrouwelijkheid. Buikdansen is een dans voor jezelf om te genieten van alle aspecten van je vrouw-zijn: je kracht, plezier, zachtheid, sensualiteit, speelsheid, energie, passie, gevoel en creativiteit.”

Voor meer info zie ook: http://www.sheilabuikdanscentrum.nl/workshops/
De reis van de held


Lezing Anne Pauen: Wat heeft karma en reïncarnatie met asana yoga en meditatie te maken?

Wil je meer weten over wat de samenhang is tussen de bij ons zeer populair geworden beoefening van Asana Yoga, meditatie, karma en reïncarnatie? Kun jij je karma zelf beïnvloeden of staat alles al vast? Worden wij daadwerkelijk wedergeboren en zo ja, als wie of wat ? Helpt meditatie alleen maar tegen stress, of kun je daar nog veel meer mee? En natuurlijk ook de vraag: is Yoga een soort van gymnastiek? Kom naar de lezing van Anne Pauen, beluister haar verhaal of stel je vraag.


Anne verzorgd opleidingen voor coaches. Haar doel is het om de oude kennis van Yoga op een psychologisch toepasbare manier te gebruiken om zo mensen bij hun persoonlijke of professionele ontwikkeling te inspireren. Zij brengt de Psychologie van Carl Gustav Jung en de Indiase wijsheidstraditie van de Veda samen. Hiervoor heeft zij een eigen tool en methode ontwikkeld die zij DE REIS VAN DE HELD noemt. Vanwege haar specialisatie krijgt zij vele vragen rondom het thema karma en reïncarnatie. Tijdens het Innerbalance festival vertelt zij hier graag over.

Workshop: De Reis van de Held


Anne neemt je mee op reis met een door haar ontwikkelde coachings methode. Op een speelse en laagdrempelige manier kom je tot meer kennis over jezelf. Laat je verassen wat de afbeeldingen, die onderdeel van deze methode zijn, bij jou oproepen en geef er vervolgens zelf betekenis aan.
Het doel van je reis is bereikt als je de betekenis kunt koppelen aan hetgeen er op dit moment in je leven om aandacht vraagt. Deze methode kan je goed helpen bij het maken van keuzes, als je op een keerpunt in je leven staat.

Voor meer info zie ook: https://dereisvandeheld.nl/

Balans in voeding en inspanning

Lezing : Smart Fit

www.smart-fit.nl