Sound Healing - Vyanah & Madhav

                                    

Vyanah & Madhav stonden dit jaar o.a op het grote Healing Festival en Ecstatic Dance Festival Holland. Ze nemen je mee op een mystieke muzikale reis. Ervaar het zittend op een stoel, meditatiekussen of liggend op een matras.


Vyanah

De naam Vyanah zal bij velen een belletje doen rinkelen. Zijn muziek is te vinden op een miljoen verkochte albums en zijn mantra’s op youtube hebben miljoenen views Vyanah heeft voor zichzelf een reputatie opgebouwd met zijn populaire, atmosferische New Age-geluid. Vyanah componeert instrumentale muziek die speciaal is ontworpen om ontspanning, meditatie en helende muziek te stimuleren en te verbeteren. Daarnaast gebruikt hij binaural beats (Delta Waves, Alpha Waves en Theta Waves) om op natuurlijke wijze een staat van ontspanning aan te moedigen die perfect is voor concentratie, meditatie of diepe slaap.

Madhav
Madhav is als muzikant uniek, omdat hij zo’n breed spectrum aan instrumenten bespeelt, die zeker niet alledaags zijn in deze wereld en allemaal eigen zijn in hun klankkleur. Het zijn instrumenten die sinds honderden jaren de mens hebben uitgenodigd om innerlijke reizen te maken op hun resonantie. De snaarinstrumenten die hij live bespeelt zijn de Perzische Tar, Setar, Shourangiz, de Oed uit het Midden-Oosten en de Indiase Sitar. Tevens bespeelt hij blaasinstrumenten zoals de Perzische Ney, Shakuhachi, Indiase Bansuri, Armeense Duduk en de Native Lakota fluit. Naast deze bijzondere instrumenten wordt gebruik gemaakt van vooraf opgenomen soundscapes met o.a. tempelpercussie en andere effecten.

Vyanah & Madhav zullen de yoga en guided meditation muzikaal begeleiden.