Healthy Food - Body & MInd


JY natuurlijk🍀 voor lekker en gezond biologisch eten                   
Wij kiezen bewust voor biologische en liefst ambachtelijke seizoensprodukten uit de buurt om zo heerlijke én eerlijke gerechten voor jullie te maken, goed voor mens & moeder aarde. Speciaal voor het Innerbalance Festival koken we volledig vegetarisch (met ook een veganistische optie) passend bij dit mooie evenement. Niet gewoon eten.. .maar eten waar je echt blij van wordt! Kom je proeven?

Warme groene groet, Joyce en YvonDe Bakfiets

Healthy shots & biologische wijnen van de bakfiets.
                                                                                                                                                             Body & Mind

Energetische hoofdmassage & holistische pulsing (mizania.nl)

Handmassage

Hennah tattoo

Tenen lezen
Tenenlezen is een karakteranalyse en geeft inzicht in je persoonlijkheid. Het is leuk en leerzaam. Ik kijk, zonder oordeel, naar wat jouw tenen mij vertellen over je kwaliteiten. Die kwaliteiten zijn heel persoonlijk. Misschien vertel ik geen nieuwe dingen, je kent jezelf het best. Hoewel, hoe goed ken je jezelf? Hoe zien anderen jou? En wat vertellen je tenen? Door het tenenlezen ben ik me nog meer bewust geworden dat ieder mens anders is. Het zit niet alleen in de genen, maar ook in de tenen! En als je je tenen kent, dan kan het maar zo zijn dat het makkelijker is om jezelf te zijn en de dingen te doen die bij jou passen.
Voor meer info kijk op facebook ‘Tenenlezer Wilma Termaat’.
Een volledige sessie kan een uur duren, maar tijdens het Inner Balance Festival kun je langskomen voor korte sessies van 10 minuten tussen 14.30 en 17.00 en tussen 18.30 en 20.00 uur.

Ik hoop je te zien! Wilma.